Dafne van der MeerHet idee voor Tijd voor soep ontstond halverwege 2014 na een bezoek aan Soepp, een ontzettend leuke eetgelegenheid in Alkmaar, waar we overheerlijke biologische soep aten. Ik was toen al enige tijd aan het bloggen op Voedie, maar vond een overload aan berichten en recepten van soep daar niet passen. Ik was er snel over uit dat ik een nieuwe website zou beginnen. Nog diezelfde dag verzon ik de naam en begon het denkwerk over vorm en inhoud. En nu is de basis gelegd... Keukenprins(es) of niet, een soepgerecht kan eigenlijk niet mislukken.

De mogelijkheden zijn bovendien eindeloos. Van vrijwel iedere groente kun je soep maken. Zelf eet ik soep het hele jaar door. In de winter gaat er niets boven een lekkere kop snert, terwijl in de zomermaanden koude soepen, zoals gazpacho, favoriet zijn. Ik hoop jullie te inspireren als het gaat om het maken van soep. Wil je een leuk recept delen of heb je een andere tip? Gastbloggers zijn altijd welkom. Laat het me weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..